Willy Naessens Construct

Ovadis – voor een nullozing met meerwaarde

Een attestatie nullozing is niet altijd even eenvoudig te verkrijgen. Ovadis garandeert een doorgedreven analyse van uw waterstromen zodat de nullozing eenduidig kan worden vastgelegd en het ook voor u als bedrijf, naast de besparing in heffingen uiteraard, een echte meerwaarde biedt.

Hiervan kan Timoty, van Willy Naessens Construct in Oudenaarde getuigen:

‘De deskundige van Ovadis stelt veel vragen en gaat vrij diep in op ons proces. Dat hadden we nog niet meegemaakt. Maar zo worden ook wij getriggerd om op zoek te gaan naar eventuele verklaringen voor de vastgestelde onduidelijkheden m.b.t. onze waterstromen in het bedrijf. En uiteindelijk heeft het wél aanleiding gegeven tot een goed uitgewerkte en eenduidige waterbalans binnen onze bedrijfscontext. Dat laat ons ook toe in een later stadium eventuele veranderingen of aanpassingen eenvoudiger op te volgen. Een belangrijke meerwaarde, naast het verkrijgen van het statuut als nullozer, wat uiteraard ook in orde kwam.’

Ook benieuwd of u in aanmerking komt voor een statuut van nullozer of in het bezit van een attest dat aan vernieuwing toe is? Contacteer ons op info@ovadis.be!